Pointe 2

DU SKAL VÆRE DER FOR KUNDEN

Din viden om kundens situation og kundebehov skal være uovertrufne og du skal udnytte dette til at skabe et økonomisk overskud i det økosystem, der hedder ”os og vores kunder”. Viden om kunderne er kritisk ressource i virksomhedens salgsarbejde. Denne viden skal du bruge til at være unik i at skabe værdi for jeres kunder.

Hvorfor er dette vigtigt for dig som virksomhedsejer og leder?

Kickass Companies er kundefokuserede virksomheder. En ting er at være der for kunden, noget andet er at forstå kunden, en tredje ting er at levere værdi til kunden. Når du vil eksekvere din forretningsmodel, er det vigtigt, at du forstår kundens samlede oplevelse af at handle med dig. Du kan styrke din forretningsmodel ved først at sikre, at dit tilbud til dem rent faktisk er det, de efterspørger. 

Hvad siger vores data?

Vores undersøgelse dokumenterer, at Kickass Companies besidder en særlig viden om kunderne, deres situation og behov. Kickass Companies er i meget høj grad bevidste om, hvilke af kundernes problemer det er, deres produkter/services/løsninger hjælper med at løse. Kickass Companies fokuserer på at øge kundens indtjening, reducere kundens omkostninger og sågar forbedre kundernes likviditetspres og Kickass Companies er i langt højere grad end gennemsnittet i stand til at løse de opgaver, de tager for en kunde, bedre og mere effektivt, end kunden selv er det.

Hvordan gør du? Klik her for at få et værktøj, der kan hjælpe dig på vej!

Kickass Companies har fokus på at skabe værdi for og sammen med kunden.

    Hvad er mine kunders væsentlige arbejdsopgaver og processer?

    Hvad er de relaterede udfordringer og hvad ønsker kunderne at opnå?

    Hvad er kundernes behov og hvad driver deres beslutninger?